2017. december 26., kedd

Karácsonyunk

Az idei karácsonyunk sok izgalmat rejtett magában. Már novemberben elkezdtem az ajándékok készítését, hogy minél több embert lephessünk meg az ünnep alkalmával. December 23-án szűk családi körben emlékeztünk meg Jézus születéséről, majd 24-én a Nagy családdal karácsonyozhattunk. Mindenki nevet húzott. Az angyalkáknak kellett a báránykáiknak ajándékot készíteniük. Sok meglepetéssel tértünk haza. Másnap a Karikó család gyűlt össze közös éneklésre, elcsendesedésre.

A legjobb, hogy az év minden napján lehet karácsonyunk, hiszen az isteni kisded, a mi Megváltónk, Immánuel, velünk maradt. (Immánuel= Velünk az Isten!) A szeretetünket, figyelmességünket mindenkor kifejezhetjük, kedveskedhetünk bármikor egymásnak, együtt lehet a család, a találkozásokkal sem kell az ünnepeket megvárnunk.


 Karácsonyfa-részlet (már az új otthonunkban-HÁLA)

 Díszek a fára (a nagy fához sok díszre volt szükség:)

 Díszek 2. (Vörösbegyek)

Otthonunk látogatója rövid ideig tartózkodott nálunk, mihelyst magához tért, el is röppent oly sebesen, ahogy érkezett. A kis széncinegék napról-napra tapasztalhatják Isten gondviselő kezét rajtunk és más embertársainkon keresztül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése