2014. július 9., szerda

Díj

Különleges meglepetés ért engem a napokban. "Liebster award" díjat küldött a Szor-Szer-Ször meséi c. blog írója, Királyné Ficsor Lilla. Ezúton is szeretném megköszönni, hogy gondolt rám. 
Én is szeretném a vándordíjat továbbadni:
AnnaPeti blog íróinak (Annának és Petinek:), akik részletes leírásaikkal avatnak be nagycsaládos életük örömteli és harcos pillanataiba.

Kilikének, aki a Csivitelés a rigófészekből c. blog írója. Bár a sok elfoglaltsága mellett most nem jut ideje a bejegyzések készítésére, de nagyon sokszor felfrissített a "hálás hétfő" sorozatával. (Azok a kötött kis gyerekruhák gyönyörűek, és nagyon szeretem a gondolatok formába öntésének módját is, költői:)

Eszternek, aki a Matrózképző és a Fiúk a hajóban c. blog kormányosa. Mindig újraértelmezésre és -gondolásra késztet beszámolóival. Sokat épültem a posztok által és egy kicsit más szemszögből engedte meglátni az életet.

Leánykának, aki segített a horgoló leckéivel megtanítani a horgolótű használatát. Azóta is nagy lelkesedéssel próbálkozom. Ő a Horgolj és köss velünk blog írója, szerkesztője. 

Virágnak, aki sok-sok ötletével támogatja azokat a szülőket, akik tartalmas programot kívánnak nyújtani gyermekeiknek az otthon meleg légkörében. A Gyereketető blogon biztosan te is találsz hasznos ötletet családod számára.

Kedves blogírók!
Kérlek benneteket, hogy a blogotokon válaszoljátok meg a következő kérdéseket:
1. Miért vágtál bele a blogírásba?
3. Születtek-e új kapcsolatok a blogon keresztül?
2. Mi a legfontosabb számodra az életben? Miért? (Hit, család, hobbi,...)
4. Milyen kedves élményről tudnál beszámolni a családoddal kapcsolatosan? (Miért jó, hogy van?)

Te is add tovább a díjat azok számára, akiknek az irományai által tanultál, épültél, áldást kaptál!
Isten áldását kívánom  a blogírók és -olvasók életére!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése